Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Jet Verberne Uitvaarten

                                                     Ritueel Begeleider


Reacties van nabestaanden

Berichten worden alleen geplaatst na goedkeuring van degene die op welke wijze dan ook een bericht heeft ingezonden, gemaild of per app heeft verstuurd. U bent altijd welkom een bericht of verhaal te sturen. Graag zelfs. Zodat ook anderen kunnen lezen hoe 'mooi' een afscheid kan zijn. Een passend afscheid is vaak het begin van een goede rouwverwerking.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lieve Jet én Mirjam,

Bedankt voor de mooie uitvaart van Jan. De begeleiding was súper!

Jullie stralen rust uit en gaven ons het vertrouwen dat het goed zou komen en dat de week rustig zou verlopen.

Je creativiteit is geweldig Jet, om in zo’n korte tijd een persoonlijke kaart te maken wat precies paste bij ons (gezin). 

Alles werd met veel geduld uitgelegd, en daarnaast er ook voor te zorgen dat de deadline werd gehaald, dat is vakwerk!

Wij hadden ons geen fijnere begrafenisondernemer kunnen wensen.

Lieve groet,

Fien, Stephan, Tess en Anne

_________________________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________________________


Beste Jet & Mirjam,

Graag willen wij, Toos, Roy & Henri jullie bedanken voor alle hulp, ideeën, inzet en betrokkenheid.

De liefde volle woorden en het meedenken om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, we hadden het oprecht niet beter kunnen treffen en zijn jullie heel dankbaar voor alles!

Vanaf de dag van het overlijden tot aan de crematie stapte we in een “rollercoaster”, niet wetende waar we allemaal aan moesten denken.

Dankzij jullie goede ideeën was het mogelijk om Pierre, pap thuis te laten tot aan de crematie.

Vooral de rust en vriendelijkheid tijdens deze dagen zal ons altijd bijblijven. NIKS is jullie teveel.

Je bent een uitvaartbegeleidster met oprechte interesse in onze wensen en ideeën en bovenal een fijn mens. We zullen je zeker aanbevelen.

Dankzij jullie kunnen we terugkijken op een mooi en waardig afscheid van Pierre, mijn man, vader en schoonvader.

Liefs van ons,

Toos, Roy en Henri

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lieve Jet,

Via deze weg wil ik je nogmaals heel hartelijk danken voor het verzorgen van de uitvaart van ons mam.

`Jij was er om op een ongelukkig tijdstip te kunnen bellen voor advies`

`Jij was er om ons te steunen bij ons grote verlies`

`Jij was er om tussen alle emoties door ons te laten focussen op wat komen ging`

`Jij was er, liet je warme hart zien, wat wij als nabestaanden oh zo nodig hadden`

`Jij was er om onze wensen te kunnen realiseren`,

`jij hebt er voor ons de meest passende uitvaart van weten te maken`

                                            

                                  Lieve groet, Giovanna en familie

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Hallo Jet,

Alweer een maand geleden dat onze moeder overleed en we jou belden om ons bij te staan.

Het was fijn Jet dat jij er voor ons was het gaf ook rust.

Succes met je mooie werk en veel groetjes.

Nicolette

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

AFSCHEID VAN BEP VLASBLOM

Lieve Jet,

Op 31 december overleed mijn moeder in het ziekenhuis. Daar werd gevraagd welke uitvaartonderneming we hadden. Geen idee.....wie moet je kiezen. Via via was jou naam voorbij gekomen, daarom koos ik voor jou.


Vanaf het allereerste moment dat ik je aan de telefoon kreeg wist ik, dit voelt goed. Wat een warme en vriendelijke vrouw. Wat er allemaal op je afkomt, dingen die geregeld moeten worden naast het enorme verdriet wat je voelt. We hadden geen betere keuze kunnen maken.

Je dacht met ons mee, kwam met ideeën waar we zelf geen idee van hadden dat het tot de mogelijkheden behoorde. Van de rouwkaart, de verzorging van mama en het opbaren thuis tot de dienst op Schoorsveld. Alles was tot in detail goed geregeld door jou. Jij had de complete regie.

Liet niks aan het toeval over. Daardoor heeft mama een mooi persoonlijk afscheid gekregen, op een prachtige plek mag ze nu uitrusten.

Nog steeds doet het zeer dat mama niet meer bij ons is, maar als ik terugdenk aan die periode geeft me dat een goed gevoel. Ze heeft het afscheid gekregen dat ze verdiende...

Jet nogmaals bedankt voor alles wat je voor ons betekend hebt. Je bent een geweldig mens.

Veel liefs,

                           Annelies                                                                                                           maart  2021

________________________________________________________________________________________________________________________________________​_____

AFSCHEID VAN LIZA HOMPES-CARIS

Dankjewel Jet, voor de mooie begeleiding bij de uitvaart van onze moeder/oma/omaatje.

Namens iedereen kan ik zeggen dat het een mooi afscheid was. In deze moeilijke coronatijd heb jij samen met ons gezocht naar mogelijkheden en die gevonden. Je hebt ons fantastisch begeleid, je had snel door waar de pijnpuntjes lagen en zocht meteen naar oplossingen.

We waren met alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen samengekomen bij Schuttershoeve waar we een mooie dienst hebben kunnen houden.

Jouw aandeel in de uitvaart - het spreken en het begeleiden naar de auto die mama/oma/superoma wegbracht naar het crematorium was van de juiste toon en inhoud.

Het was voor ons een troost om het op deze wijze te volbrengen.

                                                                                            Toos, namens familie van Liza.

8 maart 2021


_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________


DOOR WERKZAAMHEDEN AAN MIJN SITE ZIJN ENKELE REACTIES VAN NABESTAANDEN VERDWENEN.

VOOR WIE DIT BETREFT: ZOUDEN JULLIE DE EERDER GESTUURDE REACTIE NOG EEN KEER WILLEN STUREN? DAT ZOU IK ZEER OP PRIJS STELLEN.   JET

AFSCHEID VAN GONNY

Het is al weer een hele tijd geleden, om precies te zijn donderdag 9 mei 2019, dat we afscheid namen van mijn vrouw Gonny Clement-De Goeij. Zij overleed een week eerder totaal onverwacht. Zomaar ineens kan je wereld helemaal op zijn kop staan. Het echte besef is er nog niet eens, maar je moet direct aan de slag. Wie ga je bellen? Op wie kun je vertrouwen dat hij/zij je het allerbeste helpt met de organisatie van het afscheid.


Mijn keuze viel op Jet Verberne Uitvaarten, ik had al veel goeds over haar gehoord. Toen ze in ons huis binnenkwam voelde het goed en al snel heel vertrouwd. Bij de keuze van een afbeelding voor op de rouwbrief kwam Jet met een prachtig idee. Er was haar een mooi schilderij in ons interieur opgevallen. Het was een schilderij met daarop de dubbele deuren van een Portugees huis in ons geliefde vakantieland Portugal. Op de deuren cirkels van klein naar groot. Je zou er de cirkel van het leven in kunnen zien, of andere symboliek.


De dagen tussen het overlijden en de dag waarop het afscheid werd gehouden, werden we door Jet uitermate goed begeleid. Rustig legde ze alles uit, gaf steeds alle mogelijkheden aan en legde iedere optie goed uit: wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen. De keuzen liet ze over aan mij, waarbij ik steeds goed gesteund werd door mijn naasten.


Gonny had ooit te kennen gegeven een afscheid te willen in besloten kring, niet in een kerkgebouw en niet in een zaal van een crematorium. Het moest een ruimte zijn met een intieme sfeer. Dat leek moeilijk maar we waren er vrij snel uit. Gekozen werd voor de kleine zaal van Café-zaal Dennenoord aan de oever van de IJzeren Man met uitzicht over het water. Bovendien was het aangrenzende café in de loop der jaren ons stamcafé geworden, ook omdat we er samen vanaf 1983 dichtbij woonden.


Gonny werd geplaatst op een mooie passende plek, omringd door kaarsen en bloemen. Alle genodigden zaten daar in een halve cirkel omheen. De mooie door familie, vrienden en Jet gesproken woorden stonden in het teken van het Leven, Gonny’s leven. De gekozen muziek was ook Gonny’s muziek.

En laat nu op exact het juiste moment de zon door het wolkendek breken en in volle omvang de kleine zaal en Gonny’s plek daarin verlichten. Alsof zijzelf ergens vandaan daarvoor nog zorgde. Het was een geweldig sfeervolle herdenking waarbij na alle mooie woorden en muziek de aanwezigen uitgenodigd werden om zich naar het buitenterras aan het water te begeven. Daar kreeg iedereen een glas met een drankje dat de toepasselijke naam DEUS droeg en werd er met z’n allen in de buitenlucht getoost op het leven van Gonny geheel in haar geest. Aansluitend hebben we dan ook in de zaal, met Gonny erbij, haar leven gevierd met koffie, vlaai, drankjes en hapjes.


Eenieder die daar behoefte aan had kon tegelijkertijd nog even bij Gonny zijn, haar een laatste woord toefluisteren als daar behoefte aan was. Aan het einde van de middag vormden alle gasten een erehaag en zo hebben we Gonny begeleid naar de rouwauto en in zeer besloten kring naar het crematorium gebracht.


Met heel veel pijn in mijn hart heb ik afscheid van haar genomen. Het geeft me echter een goed gevoel dat ik kan terugkijken op zo’n passend en mooi besloten afscheid zoals zij het wilde.

Peter Clement

Januari 2020

Lieve Jet,


Het afscheid van Jan is nu bijna 3 maanden geleden. Ik vind het moeilijk om te beschrijven hoe deze tijd voor ons is geweest.

Verdriet en gemis voelen we iedere dag, emoties bij alles wat eerst zo gewoon leek.

Daarom wil ik jou en Mirjam nog eens hartelijk bedanken, het afscheid van Jan was heel persoonlijk en gaf iedereen een goed gevoel.

Verhalen die jullie horen, intens verdrietig en natuurlijk ook vol liefde en geluk.

Verhalen die jullie ook persoonlijk raken.

Dapper en een gevoelsmens moet je zijn om elke keer weer mensen bij de hand te pakken die een groot verdriet te verwerken hebben.

Een bijzonder moment te maken van het afscheid is zo kostbaar we denken er nog vaak aan.


Groetjes Mia Jeroen en Iris

Lieve Jet,

Het is alweer een aantal weken geleden dat we afscheid hebben moeten nemen van onze moeder. We hebben het heel fijn gevonden dat we jou hebben gevraagd om ons hierbij te helpen om het afscheid in goede banen te leiden. Ik persoonlijk kende je al als oud collega en wist dat je je hart op een goede plek had en alles er voor deed om ook in je eigen uitvaartverzorging iedereen een mooi afscheid wilde bezorgen.

Je hebt mijn hele familie en ook iedereen die op de uitvaart aanwezig was hiervan overtuigd. Jouw inzet hebben we zeer gewaardeerd. Onze ideeën die we hadden met betrekking tot de rouwbrief en het prentje werden omgezet in een heel persoonlijke rouwbrief en ook het prentje werd prachtig. Onze wensen hoe we de dienst in de kerk en ook het crematorium wilden gaan invullen werd door jou samengevoegd tot een waardig afscheid.

De kleine dingen waar wij niet aan dachten soms, werden door jou aangedragen en dat resulteerde tot een mooi geheel. Zo vonden wij het allen heel erg fijn dat je op weg naar de kerk, de rouwauto even stil liet staan aan het begin van haar zo geliefde Laantje, waar ze het grootste deel van haar leven heeft doorgebracht.

Ook zal ik de laatste momenten met moeder, die ik samen met jou heb mogen delen niet vergeten en blijven voor mij zeer dierbaar. Bedankt dat je er was in een heel moeilijke tijd voor ons allemaal, en dat we altijd met onze vragen bij je aan mochten, en mogen kloppen.

Jet nogmaals hartelijk bedankt voor alles.

Veel Liefs,

Ingrid. Namens fam. Van Dooren

Josje en Lieke,

dankjewel voor jullie

mooie woorden op Facebook.

Een passend afscheid

“Pap, een echte carnavalsvierder, overleed 2 weken voor ‘vastelaovendj’.

Wij vonden dat pap een uitvaart met een vastelaovendj-tintje verdiende en samen met Jet hebben we dit waar kunnen maken.

Haar eerste vraag: “willen jullie alles snel achter de rug hebben of willen jullie de tijd nemen om op jullie gemak alles voor te bereiden?” werd door ons beantwoord met: “We willen de tijd nemen om er een goed afscheid van te maken”. Dit haalde meteen de druk weg van het regelen. Jet gaf per dag aan wat er gedaan moest worden.

Wij hadden daardoor de tijd om te regelen, maar ook om stil te staan bij het feit dat pap was overleden.

We hadden zelf een aantal ideeën en samen met Jet bekeken we hoe we dit tot stand konden brengen. Jet voelde goed aan wanneer ze nodig was en zorgde voor het uitzetten van de grote lijnen, aan alles werd gedacht. Wij bleven het gevoel houden de regie zelf in handen te hebben.

Pap is de hele week thuis kunnen blijven, voor ons heel fijn.

De dag van het afscheid verliep zoals wij ons dat hadden voorgesteld ... en nóg mooier: Het bloemstuk in het rood-geel-groen met de steek van pap er bovenop, de muziek in de kerk, de erehaag door de carnavalsvereniging, het klopte allemaal!!

We hadden het niet anders gewild !!”


Groetjes, Daniëlle (namens familie Coumans)

Bloemstuk gemaakt door Mirjam Engelen, Jet Verberne Uitvaarten

Foto's gemaakt door Wanda van Houts , 2choizz       

Sterre (geschreven door haar mama)

Lieve Jet,

Toen je me vroeg om een stukje te schrijven over hoe ik het afscheid van Sterre ervaren heb wist ik meteen dat ik dat wilde doen. Allereerst om jou te bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan, maar ook om anderen in zo’n moeilijke situatie te helpen door mijn verhaal te delen. Het duurde echter even voordat ik er zelf aan toe was om dit op te schrijven en de juiste woorden er voor kon vinden.


Voorafgaand aan het afscheid van Sterre zijn we een hele moeilijke periode doorgegaan. Sterre was zo ontzettend welkom en gewenst. Maar helaas moesten we om medische redenen veel te vroeg afscheid van haar nemen. De beslissing om de zwangerschap af te breken was de zwaarste in ons leven. Gelukkig kregen we hier vanuit het ziekenhuis goede begeleiding bij. Na de geboorte zou die echter ophouden. Er werd ons aangeraden om zoveel mogelijk mooie en tastbare

herinneringen te maken, eventueel ondersteund door een uitvaartbegeleider, omdat dit bij de rouwverwerking zou kunnen helpen. Bovendien merkten we dat Sterre’s zusje (3) veel van alle emoties en spanningen oppikte.

Er werd ons daarom sterk aangeraden om haar ook goed te begeleiden en op haar eigen niveau te betrekken in het afscheidsproces. Na deze adviezen ben ik gaan ‘googlen’ – omdat ik niet wist waar te beginnen – en kwam op jouw website terecht. Jij was de enige in de wijde omgeving die informatie over het afscheid van baby’s verstrekte. Je benadering sprak ons bovendien aan. Zo kwam er dus ook een kennismakingsgesprek waarin je alle mogelijkheden helder uiteen zette. We konden daar nog een paar dagen onze gedachten over laten gaan en spraken met je af dat we je vanuit het ziekenhuis zouden bellen zodra Sterre geboren was.


Een opbaring thuis leek mij in eerste instantie moeilijk en confronterend, maar naarmate ik er meer over na ging denken begon ik het ook wel een mooi idee te vinden. En vooral een goed idee voor haar oudere zusje, omdat zij Sterre anders nooit zou kunnen zien. We spraken af dat we een geschikt bakje voor de wateropbaring zouden kopen en in het ziekenhuis zouden kijken of we haar inderdaad mee naar huis wilden nemen én of we dat dan zelf zouden doen of dat jij haar later op zou halen.


Toen Sterre eenmaal geboren was hoefde ik over die vragen niet lang na te denken: ik wilde haar graag zo lang mogelijk bij me hebben! We hebben haar zelf mee naar huis genomen en ze is een aantal dagen in de woonkamer opgebaard geweest. Daarvoor heb jij op de achtergrond en in korte tijd alle praktische zaken uitgezocht en geregeld. Achteraf ben ik er enorm blij om dat we de opbaring zo gedaan hebben. Het heeft niet alleen haar zusje de kans gegeven om haar te zien, maar ook de opa’s en oma’s en tante en oom hebben haar kunnen bewonderen. En ik heb zelf zó fijn afscheid kunnen nemen. Dat was in het ziekenhuis door alle adrenaline en hormonen van de bevalling voor mijn gevoel nooit gelukt. En nu had ik een paar dagen de tijd om naar haar te kijken wanneer ik dat wilde. Ze was zo klein maar ook zo mooi en compleet. Bovendien was ze in die paar dagen echt onderdeel van ons gezin. Ze was er bij in de dagelijkse routine, als we ‘s morgens beneden kwamen om de dag te beginnen, als we ‘s avonds gingen slapen, als we zaten te eten aan tafel… ze hoorde er echt bij en dat voelde zo goed!


Toen we uit het ziekenhuis thuis kwamen was jij er samen met Mirjam om ons allemaal op te vangen. Dat was heel fijn. Zo kwamen we niet verslagen in een leeg huis aan maar was er iemand die ons hielp om Sterre een mooi plaatsje te geven en een plan voor de komende dagen te maken. Je kwam daarna elke dag langs om te kijken hoe het ging. Niet alleen met Sterre, maar met ons allemaal. Ik vond het heel fijn om elke dag even mijn verhaal te kunnen doen, want ik zat in een achtbaan van emoties.

In deze eerste dagen dat we thuis waren heb je Sterre’s zusje ook heel goed opgevangen, samen met Mirjam. Jullie knutselden van alles in het thema van de sterren en knoopten zo op een speelse manier ook een gesprekje met haar aan om uit te leggen wat er gebeurde. Doordat zij zo goed werd opgevangen hadden wij zelf ook de tijd en de rust om met het afscheid en de eerste rouwverwerking bezig te zijn. Dat was erg prettig en een grote zorg minder voor ons.


Het afscheidsritueel was heel mooi, liefdevol en respectvol; met veel treffende woorden en toepasselijke gedichtjes. Het heeft mij enorm veel steun gegeven. Iedereen mocht er zijn eigen bijdrage aan leveren en dat maakte het heel persoonlijk en hecht. Je had ons gevraagd om iets voor te lezen, te zeggen, op te schrijven, of om iets voor in het mandje mee te brengen. Op die manier heb ik Sterre iets van thuis mee kunnen geven, tegen haar kunnen zeggen wat ik wilde zeggen en kunnen uitspreken dat ik ontzettend van haar hou en ze altijd in mijn hart zal blijven. Dat was erg fijn en voelde op een bepaalde manier bevrijdend.


Het allerdierbaarste moment voor mij zit absoluut ook in dit afscheidsritueel: ik heb haar uit haar bakje met water mogen halen, afdrogen, aankleden en in het mandje (haar bedje) mogen leggen. Het allerliefste wat een moeder wil is zorgen voor haar kindje en in die – simpele – handelingen heb ik al mijn liefde voor haar kunnen stoppen en vrij kunnen laten. Jij hebt zo enorm goed aangevoeld en ingeschat dat ik dat nodig had.


De crematie vond een paar dagen na het afscheidsritueel plaats. Bij aankomst in het crematorium had ik het erg moeilijk; ik realiseerde me dat dit echt het definitieve afscheid zou zijn. Ook hier had jij weer een mooi ritueel bedacht dat houvast gaf. Er was een momentje voor iedereen om even persoonlijk bij het mandje stil te staan en afscheid te nemen en daarna gingen we naar buiten om ballonnen op te laten. Terwijl we dat deden werd het mandje met Sterre meegenomen door de medewerker van het crematorium. Ik heb nog een laatste keer naar haar kunnen zwaaien en daarna gingen de ballonnen de lucht in. Dat was het moment dat Sterre naar de hemel vloog en echt een sterretje werd. Samen met haar zusje kijken we nu regelmatig naar de sterren aan de hemel en proberen dan te zien welke ster onze lieve kleine Sterre is. Ook de mooie sterrenhemel-ombouw die Mirjam en jij samen met Sterre’s zusje gemaakt hebben heeft nog altijd een mooie plaatsje in huis en dient als een soort van altaartje.


Een aantal weken na de crematie hebben we de as met z’n drietjes bij het crematorium opgehaald. Dat voelde ook weer fijn, alsof Sterre thuiskwam. We hebben een mooi (stervormig) urntje uitgezocht en ik heb een ring laten maken waar een klein beetje as en een klein beetje moedermelk in verwerkt is. Op die manier draag ik Sterre altijd heel dicht bij me. Verder hebben we heel veel dierbare foto’s die ik op het moment nog aan het verwerken ben in een foto-herinneringen-boek.


Het afscheid is inmiddels al weer een aantal maanden geleden. Het verlies van Sterre blijft pijnlijk en zullen we ons hele leven met ons mee dragen. Maar met het mooie afscheid heb jij ons een begin gegeven om daar mee te leren leven. Je voelde perfect aan wat we nodig hadden, wat bij ons paste of hoe we het het liefst wilden. Er waren maar een paar woorden nodig en je begreep wat we bedoelden. Je hebt praktisch heel veel dingen geregeld precies zoals (of zelfs beter dan) wij het zelf gedaan zouden hebben. Door jouw warme en begripvolle begeleiding en het mooie, liefdevolle en respectvolle afscheid dat je zo helemaal in onze stijl hebt vormgegeven, hebben we naast het verdriet ook veel mooie en dierbare herinneringen. Daar ben ik jou, en Mirjam en de andere lieve mensen die hier een bijdrage aan geleverd hebben, ontzettend dankbaar voor!


Liefs, de trotse mama van Sterre.

(De tekst op het kaartje bovenaan in het artikel is uit het boekje Nog een allerlaatste kusje

van Marianne Busser en Ron Schröder)

Juli 2018

Met de familie van Groningen het gesprek gevoerd in Maastricht en gesproken op het afscheid in Utrecht. Het was een eer om dit voor hen te mogen doen. Cees was een ware wijnkenner en verzamelaar. Een waar compliment om als dank een fles uit zijn eigen kelder te mogen ontvangen.

februari 2018

Lieve Jet, Wij willen je nogmaals bedanken voor de mooie dienst die we met jou samen hebben mogen doen voor mijn vader. We hebben heel veel steun aan jou gehad en kijken met een goed gevoel terug op deze mooie dienst.


Gerrie Janssen, ook namens mijn moeder en de rest van de familie.

februari 2018

Lieve Jet,

Manon en ik hadden het net weer over jouw bijdrage aan de uitvaart van mijn moeder. Onvoorstelbaar hoe betekenisvol je daarin voor ons bent geweest.

Jouw combinatie van fijngevoeligheid en doortastendheid; net wat wij op dat moment zo enorm goed konden gebruiken. Je hebt onze behoefte enorm goed aangevoeld en ingevuld. Je hebt meer voor ons gerealiseerd dan wij vooraf konden vermoeden.

Heel veel dank daarvoor. Mede namens mijn vader en andere familieleden.


Jac. Giesen Heerlen/Den Bosch

december 2017

OM IEDEREEN TOT TROOST TE ZIJN...


Ze zeggen:

Dat de tijd alle wonden heelt

Maar waarom voel ik dan na al die tijd nog zoveel leed...


Ze zeggen:

Het wordt tijd dat je weer leert leven

Maar is verdriet hebben dan zo verkeerd...


Ze zeggen:

Dat het wel zal wennen, dat het overgaat

Ze weten niet dat ik nog vaak tegen je praat...


Ze zeggen:

Dat de zon toch altijd weer zal gaan schijnen

Maar niet, dat de pijn nooit zal verdwijnen...


Ze zeggen, ze zeggen...


Maar ze weten niet

Hoeveel pijn het doet, als je een stukje van jezelf verliest...


(Schrijver onbekend / geplaatst door Jet / aangepast naar eigen inzicht)

Beste Jet,

Jo is bijna 3 weken geleden overleden. Het voelt zo onwerkelijk om niet meer naar Jo te gaan. Gelukkig heb ik veel bezoek gehad en daarbij werden natuurlijk herinneringen aan Jo opgehaald.


De dagen voor de uitvaart heb ik samen met familie en vrienden veel contact met je gehad bij mij thuis. We vonden je rustige benadering en mooie stem heel aangenaam. De uitvaart werd in die dagen tot in de puntjes voorbereid.


De dienst was sereen, dank voor je ingetogen woorden. Je gevoel voor humor kon ik waarderen; jouw idee om iedereen bij het verlaten van de aula een bonbon te geven omdat Jo unne snuiker was, was origineel. Ook refereerde je aan de "vette bas", een hilarische uitspraak van Jo tijdens een concert. Jet, nogmaals bedankt voor de verzorgde dienst met verdriet en humor.


Het was TOP. Groeten van Marga Lempens, familie en vrienden.

oktober 2017

Beste Jet,


Woorden schieten tekort. Wat ben jij toch een bijzonder mens.

Wat was het mooi, wat was het prachtig.

Jet hartelijk bedankt hoe je de uitvaart van mijn man/ vader/ schoonvader/ opa hebt vorm gegeven.

Met zoveel warmte en met zoveel passie.

Jet een dikke knuffel van Marianne en Michel (Namens de Fam. van Beek)


Met vriendelijke groet,


Fam. van Beek

Ria, Michel, Marianne, Petra, Peggy, Nathalie, Bjorn

juli 2017

Afscheid nemen van iemand die je dierbaar is, is heel erg moeilijk. Leeftijd doet er niet toe. Wat iemand voor je heeft betekend daar gaat het om. Hoe fijn en waardevol is het als je op die moeilijke momenten de hulp en steun hebt van iemand die aanvoelt wat je bedoelt, wat je wil zeggen, hoe je het graag wil. Iemand die je verdriet begrijpt! Lieve Jet, de afscheidsdienst was zeer persoonlijk. Het was alsof onze tante het zelf hadden mogen aangeven. Jet jij haalt het beste uit mensen. Wat zijn wij blij dat wij dit samen met jou hebben mogen beleven.


Conny en Ton Beenders- van Dooren

Juli 2017

Lieve Mireille, lieve Jet,


Heel erg bedankt voor alle moeite die jullie hebben gedaan.


Dankzij jullie hebben we mijn moeder een waardig afscheid kunnen geven, een afscheid wat ze verdiende.


Ik weet zeker dat ze met een lach en een traan heeft toegekeken. Ze is en was een hele bijzondere vrouw, heel mooi, van binnen en van buiten.


Ik vond t heel bijzonder dat we alles hebben kunnen doen zoals we dat graag wilden. En ik ben ervan overtuigd dat mijn moeder het niet anders gewild had.


Bedankt voor alles lieve dames !!


Groetjes Rianne

Juni 2017

Beste Jet,


het is alweer langer dan een week geleden, de uitvaart van mijn moeder.

We hebben een heel goed gevoel eraan over gehouden. De sfeer deed naar onze mening volop recht aan de persoon die onze moeder was en de gevoelens die wij voor haar hebben.


Ik heb je wel even bedankt, maar wil dit graag nogmaals expliciet doen. Je was een grote steun voor ons, meer dan je misschien zelf hebt ervaren. Je rustige inbreng, gevoel voor de sfeer en voor ons, en je warmte hielpen enorm en droegen bij aan het waardige afscheid van onze moeder. Nogmaals heel erg bedankt dat jij dit geweldige werk wilt doen.


hartelijke groet, Yvonne

Mei 2017

Het allerbelangrijkste voor mij is dat mensen het afscheid krijgen wat ze in gedachten hebben. Daarom besteed ik zoveel mogelijk tijd en aandacht aan degene die gaat overlijden en/of aan de nabestaanden. Hierdoor ben ik wel eens wat laat met mijn site bijwerken, dat heeft voor mij iets minder prioriteit. Excuses. Maar hierboven leest u weer een aantal mooie reacties die zijn binnen gekomen en waarvoor ik erg dankbaar ben. Dankjewel!

Jet

Sommige mensen blijven me heel lang bij. Zo ook Jacqueline en haar dochters Doreen en Iris. Het is al weer twee jaar geleden dat jacqueline haar man Sjaak verloor. Toch hebben we nog regelmatig contact via facebook of een mailtje. Als spreker tijdens het afscheid droeg ik op het einde van de dienst onderstaand gedicht voor. Het heeft nu - twee jaar later - nog niets aan kracht verloren. Jacqueline, ik denk nog vaak aan je.

Je kunt tranen storten, omdat Sjaak is heengegaan

Of je kunt glimlachten, omdat hij heeft geleefd

Je kunt je ogen sluiten en wensen dat hij terug zal komen

Of je kunt je ogen openen en zien wat hij heeft nagelaten

Je hart kan leeg zijn omdat je hem niet kunt zien

Of je kunt vervuld zijn van de liefde die je deelde

Je kunt je rug toekeren naar morgen en in het gisteren blijven leven

Of je kunt gelukkig zijn met morgen, juist vanwege gisteren

Je kunt aan hem denken en vooral aan het feit dat hij weg is

Je kunt huilen en je afsluiten, leeg zijn, je omdraaien en weggaan

Of je kunt doen wat hij zou hebben gewild:

Glimlach, zorg voor elkaar, heb lief en ga verder.

------------------------------------------------------

Hierboven een ontzettend lieve kaart van Maurice en Chantal, Severine en Tim. Ik had de eer te mogen spreken op het afscheid van hun moeder. Moeder had veel meegemaakt en het was erg belangrijk voor de kinderen dat moeder een respectvolle en trotse uitvaart kreeg. Dat is gelukt. Maurice en Severine wisten zoveel mooie dingen te vertellen over hun moeder, dat het een passend en mooi afscheid is geworden. Ook kleindochter Zoë leverde een mooie bijdrage. Complimenten voor dit gezin!


Jet

(april 2017)

Beste Jet,

Via deze weg wil ik je namens de hele familie bedanken voor de prachtige afscheidsdienst van onze vader en opa.

Alles was perfect geregeld en was nog mooier dan we van te voren konden wensen. De teksten waren prachtig en schetste een beeld van pap zoals hij voor ons was geweest. De cd is een geweldig aandenken.

Zojuist nog samen terug gekeken en het geeft onze wederom een goed gevoel.


Verrassend voor ons was het applaus en staande ovatie aan het einde van de dienst. Kippenvel moment.


Dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt en bewonderenswaardig hoe je dit op basis van één avond in elkaar hebt gestoken en met hoeveel warmte een aandacht je dit gedaan hebt.


Woorden van ons mam: wat een fijn en warm mens is Jet.


Nogmaals bedankt

Hanny (namens de rest van de familie)

Mam en ik willen je bedanken voor de fijne begeleiding die je hebt gedaan bij de crematie van pap.

Familie,vrienden en kennissen waren onder de indruk en je had ook zo mooi gesproken!

Wij willen je nogmaals hartelijk bedanken en wensen je alle goeds.

vriendelijke groetjes,

Mia en Anita Kuijpers.

Mei 2016

Excuses! soms duurt het een hele tijd voordat ik weer tijd en ruimte maak om de lieve reacties van nabestaanden te plaatsen. Dat komt omdat ik liever met mensen bezig ben dan met mijn site. Maar dat wil niet zeggen dat ik al die mooie complimenten niet bewaar! Vooral ook in mijn hart.

Jet

Als Jet de deur voor je open doet gaat ie letterlijk

en figuurlijk open met warmte en genegenheid.

Zij is 'voor alles in'!

Gedreven door de passie waarmee ze alles doet, maakt zij iedereen blij omdat ze zoveel wensen

kan vervullen en dat ook echt doet!

Een hoog knuffelgehalte is ook aanwezig, alsook de nodige dosis pit. Jet zegt het echt wel als haar iets niet aanstaat. Ze heeft een scherpe blik en die gebruikt ze dan ook op de juiste manier.

Jet staat voor haar zaak en dat draagt ze ook uit. Kortom : een Wereld Wijf!!!


Suzanne Lenders

September 2016

Hoi Jet,


Namens Margriet, Maurice en mijzelf wil ik jou heel hartelijk bedanken voor de mooie dienst vandaag. Al meteen bij binnenkomst van de week bij Margriet thuis, hadden wij een een fijn gevoel bij jou. Je bent een heel inlevend, lief en zorgzaam mens. Maar ook inhoudelijk ben je - ik citeer Maurice - een 'supermens'. We hebben ons ook geen enkel moment druk gemaakt om de dienst, zoveel vertrouwen hadden wij in je (vooral ik ben in dit soort dingen niet zo makkelijk, dus dat zegt wel wat!). En voor, tijdens en na de dienst was je lief betrokken en voelde feilloos aan wat onze behoeften waren.


Supermens, bedankt!!!


Lieve groet, natuurlijk ook namens Margriet, Maurice en Ivonne

augustus 2016

Lieve Jet, Namens Annemie en ons allemaal: Heel erg bedankt voor de mooie uitvaart, met een lach en een traan hebben we pap herdacht. Precies zoals hij dat graag wilde. Er had geen ander het beter kunnen doen dan jou! Bedankt!

Groet, Miesj

juni 2016

Lieve Jet,

Je hebt de uitvaart van mijn lieve man begeleid, met zoveel warmte en inlevingsvermogen , elke uitdaging ging jij aan, zelfs een Ere Haag met Duitse Herdershonden ........

Bewonderingswaardig hoe snel jij je in een gezin kan inleven en inlezen , en dat zo mooi en warm kan verwoorden , en je alles in werking zette om alle wensen van ons gezin te realiseren ,

Respect

Echt heel bijzonder ..........

Wij hebben zoveel mooie en warme reacties gekregen hoe jij de uitvaart hebt begeleid, daar put je als familie zoveel kracht en troost uit .

Wij willen jou graag bedanken, voor onze prachtige uitvaart

Jij hebt echt diepe indruk gemaakt op ons gezin en op vele andere aanwezigen

Dank je wel , prachtig mensenmens.


Jacqueline van Bogget

Juni 2016

Hoi Jet,

Namens Nelly en de kinderen, ik natuurlijk ook , wil ik je heel graag super bedanken voor de hulp met de crematie van Jac.

Het had niet mooier kunnen zijn.

Echt super.

Dankjewel hiervoor.

Groetjes Edward Jacobs

Juni 2016

Dit bericht lag al een tijdje te wachten tot ik tijd zou maken om het te plaatsen...Lieve Jet, nogmaals hartelijk dank voor de fijne en respectvolle wijze waarop jij de dienst voor Frans hebt begeleid. Het was precies zoals wij het wilden: heel persoonlijk en eenvoudig.

Frans hield niet van opsmuk en al helemaal niet van pracht en praal bij begrafenissen.

Jij hebt goed begrepen wat de bedoeling was en we hebben niets dan lof voor je!

Jos, Martine en Henk, Carien en Robert

15 maart 2016

maart 2016

Beste mensen die de site van Jet bezoeken:

Ongeveer een half jaar geleden overleed mijn vader. Jet zorgde voor een heel warm en persoonlijk afscheid. Behalve ontzettend veel aandacht heeft Jet ook geluisterd naar de boodschap die pap vooraf zelf nog tegen haar heeft uitgesproken: let op de centjes.

Misschien vindt u het vreemd dat ik hierover spreek, maar een uitvaart is een dure aangelegenheid. Nadat je naaste is overleden ben je emotioneel en dus makkelijk te bespelen.

Maar Jet luisterde heel goed naar paps en onze wensen. Omdat ze alles wat ze inkoopt zonder winst doorgeeft aan de familie, meedenkt en goede voorstellen doet, gaf ook de rekening achteraf geen zuur gevoel. En dat mag ook wel eens gezegd worden. Chapeau!

Janneke

februari 2016

Jet heeft een hele mooie dienst gemaakt voor mijn lieve vader. Geweldig hoeveel tijd ze er voor neemt. Op het moment zelf kun je zelf niet helder denken maar Jet denkt aan alles. Jet nogmaals heel heel hartelijk bedankt voor deze mooie dienst tijdens het afscheid van pap.


Josien Dieterich-Delissen

November 2015

Recent is mijn moeder overleden. Zij is bijna 91 jaar mogen worden. Een geweldige leeftijd natuurlijk. Dat wordt ook vaak tegen je gezegd en ook met de intentie dat je maar niet te verdrietig moet zijn en niet te lang moet treuren, omdat iemand dan toch een gezegende leeftijd heeft bereikt.

Die gezegende leeftijd, dat is zeker zo. Maar dit wil niet zeggen dat het verdriet, het gemis, er minder om zou zijn of korter duurt. Ik had een hechte band met mijn moeder. Zij was lange tijd mijn steun en toeverlaat. Later werden de rollen omgedraaid: was ik haar steun en toeverlaat, zeker toen opname in een zorgcentrum volgde.

Haar gezondheid ging de afgelopen 3 jaren geleidelijk achteruit. En dan plotseling is zij er niet meer. En moet er van alles geregeld worden, met name het afscheid.

Via een gemeenschappelijke kennis hoorde ik dat Jet Verberne ritueel begeleider en zelfstandig uitvaartondernemer was. Ik wist meteen dat zij de goeie persoon voor ons kon zijn. Ik kende Jet al vanuit het verleden als een zeer warm en invoelend persoon.

En zij heeft al onze verwachtingen waar gemaakt! Vanaf het eerste moment, het eerste contact, direct na het overlijden van mijn moeder, voelde het meteen goed en vertrouwd, ook voor mijn man en 2 zonen. Zij heeft oog en oor voor alle direct betrokkenen, voelt het verdriet, denkt mee, geeft net die extra aandacht waardoor je voelt dat je verdriet bij haar in goede handen is.

Zij leidt je met zachte (soms een noodzakelijk dwingende) hand door de moeilijke en verwarrende periode voorafgaande aan de afscheidsdienst. Blijft daarnaast goed bij de les en regelt de dingen ook zakelijk. Is niet uit op winstbejag, is niet “gelikt” bezig, waardoor je het gevoel zou kunnen krijgen dat het puur om een commerciële activiteit gaat.

Ik kan me helemaal voorstellen dat mensen in een rouwperiode zo van slag zijn dat er makkelijk misbruik van hen gemaakt kan worden, waardoor je onnodig op kosten wordt gejaagd. Jet zal dat absoluut niet doen. Zij gaat voor een passend afscheid, zoals wij dat wensten (en mijn moeder gewild zou hebben). De organisatie was perfect.

Ook de afscheidsdienst in het crematorium was tot in de puntjes verzorgd en op ingetogen wijze heeft zij het levensverhaal van mijn moeder verteld. Na afloop van de dienst in het crematorium is zij meegegaan naar de zaal om gezamenlijk te toasten op het leven van mijn moeder.

Zeker in de tijd waarin we nu leven, moet je als uitvaartondernemer heel erg je best doen om bestaansrecht te veroveren. Je moet je onderscheiden. Het verschil maken: in kwaliteit, in betrokkenheid en in zakelijkheid. Jet doet dat! Zij is een ritueel begeleider met passie! Wij kunnen haar van harte aanbevelen.


Familie van Erp, Weert

November 2015

Hallo Jet, Tja je staat er niet bij stil, en dan gebeurt het je man sterft praten over de dood deden wij niet tenminste niet tot drie dagen voor John zijn overlijden, Ik had Jet horen spreken op de crematie van mijn zwager, wat me zeer aangreep. Heb Jet gevraagd om de crematie van mijn man te begeleiden. Ze kwam en vroeg ons iets te vertellen over het leven van John, In het crematorium heeft ze daar een prachtig levensverhaal over verteld, het was alsof ze John gekend had, zo warm zo mooi. Jet mijn waardering hiervoor. Dank je voor je steun en toeverlaat.


Wies

November 2015

Hallo lieve Mevrouw Jet Verberne.

Nog steeds denk ik iedere dag aan mijn lieve John, het is vandaag al weer 40 dagen geleden

dat John voor goed ging slapen, hij was ook zo moe en heeft veel geleden.

Voor John zelf is het nu goed , maar voor Orianda en mij totaal niet.

Ook iedere dag denk ik aan die lieverd Orianda, die mij zeer goed heeft geholpen en nog aan het helpen is.

Maar ....

LIEVE MEVROUW JET,

er gaat ook niet één dag voorbij dat ik niet aan de vele en zéér goede hulp Uwerzijds denk.

Wat bent U goed, zeg maar zéér professioneel in Uw werk. DANK U WEL voor alle hulp!

Zonder U waren wij niet zo ver gekomen en zeker niet zo goed en mooi de dienst van John.

De rouwdienst hebben wij op film staan, deze kijk ik tot op heden nog iedere dag terug.

Ik kan er helaas voorlopig niet genoeg van krijgen. iedere dag ontdek ik weer iets nieuws.

Wat bent U toch goed in uw vak en U heeft Orianda zeer snel en goed bijgestaan.

Echt GRANDIOOS! Ik was al heel vaak van plan om nog eens zomaar naar U te schrijven.

Eindelijk durfde en wist nu pas de juiste woorden te vinden.

Tegen Uw mooie woorden kom ik niet op.

Maar, lieve Jet, het is zomaar geschreven uit een goed hart en daar bent U nu ook bij ingesloten.

Als U eens bij ons hier in de buurt bent, bent U altijd van harte welkom, maar liefst wel zonder een rouwdienst te moeten regelen.


Lieve Mevr. Jet, blijf gezond en blijft U Uw werk nog heel lang uitvoeren.

U bent een grote steun voor ieder.

Veel liefs van Orianda en vooral van Jannie.

Oktober 2015

Lieve Jet


Bedankt voor je fijne hulp voor en tijdens de uitvaart van mijn vader.

Zonder jou was dit nooit zo mooi geweest.

Niets was je te veel en alles kon en mocht.

Je bent mijn steun en toeverlaat geweest in deze moeilijke tijd.

Door jou heb ik er een heel fijn gevoel aan overgehouden.

En niet alleen voor mij maar ook voor Peter,Kim,Marc en al mijn familie,

vrienden en kennissen.

Iedereen is vol lof over jou.

Lieve Jet je bent een heel bijzonder mens en ik wil je heel hartelijk bedanken

voor alles wat je voor ons gedaan hebt.


Veel liefs Anjes

september 2015

Onlangs is mijn moeder overleden, en Jet Verberne heeft ons enorm geholpen bij de organisatie en totstandkoming van het afscheid.


Naast het feit dat ze veel praktische zaken prima geregeld heeft, heeft ze meegedacht en mogelijkheden gecreëerd om het afscheid heel persoonlijk te maken.

Zo hebben we onder meer zelf foto's aan kunnen leveren voor de rouwkaart en het herdenkingskaartje, en zelf het bloemstuk voor op de kist mogen maken.

Ook was de locatie anders dan anders en de herdenkingsdienst is precies geworden zoals wij, en ook mijn moeder, graag wilden.


Alles bij elkaar was het erg fijn om op deze manier ondersteund en geadviseerd te worden.


Het was een mooie afsluiting van een verdrietige periode.


N.M.

augustus 2015

Dag Jet,


Inmiddels is het alweer een half jaar geleden dat mijn lieve oma het leven verliet.

De dagen na haar overlijden, de dagen rondom de crematie en zeker ook de dagen daarna was jij voor mijn familie beschikbaar. En niet alleen dat.

Wij wisten dat onze wensen en de zaken die wij belangrijk vonden bij jou in goede handen waren. Jij nam onze zorgen uit handen zodat wij ons alleen konden richten op afscheid nemen, bij elkaar zijn en op een waardige manier een laatste groet geven.

Je weet precies de juiste balans te vinden tussen steun geven op emotie en met gevoel en zorgen dat alles goed wordt geregeld.


Heel erg veel dank!


Groet, Vivian

juli 2015

Goede morgen Jet,


Bij deze willen Saskia, Cindy en ik jou heel hartelijk bedanken voor de prachtige uitvaartmis van Herman. Wij waren allemaal zeer onder de indruk.

Dit was een waardig afscheid voor Herman.

We hebben zoveel positieve reacties gehad, niet normaal.

Ik wilde je dit toch even laten weten.

Nogmaals heel hartelijk bedankt.


Groetjes


Yvonne, Saskia en Cindy

juli 2015

Hoi Jet,


Via deze weg willen wij je nogmaals bedanken voor je optreden tijdens de dienst voor pap. Het was voor ons en velen met ons een mooi, positief en hem waardig afscheid.


Wij hebben vele positieve reacties gekregen.


Groetjes,


Lilian en Ton

juni 2015

En dan op een dag krijg je het bericht dat je man, vader en opa niet meer beter kan worden en nog maar enkele weken te leven heeft… De eerste dagen is er alleen verdriet, tranen en ongeloof. Daarna dringt de realiteit zich onherroepelijk op en wij besluiten om de resterende tijd zo goed mogelijk te gaan invullen.

Wegens de lichamelijke beperkingen, die zich al gauw openbaarden, was er voor Bèr niet veel méér mogelijk dan een korte wandeling over ons melkveebedrijf, een klein klusje in zijn werkplaats en een kort bezoek aan museum Eynderhoof waar Bèr al jarenlang vrijwilliger was als o.a. smid.

Al snel moest hij toch de meeste tijd in bed blijven, wat midden in de huiskamer stond. Zoals de mensen van ons gewend zijn, stond ook nu de deur de hele dag open en heel veel mensen waren blij met deze mogelijkheid om een praatje met Bèr te komen maken of afscheid van hem te komen nemen, vaak heel emotioneel en moeilijk voor de bezoekers. Maar het was desondanks toch een zeer waardevolle tijd voor iedereen.


Langzaamaan gingen we samen ook praten en nadenken over het definitieve afscheid en de uitvaart en wie gaan we daarvoor vragen? We zagen er heel erg tegenop om een traditioneel uitvaartbedrijf te benaderen. Een goede vriendin maakte ons attent op Jet Verberne. Onze vriendin had kort daarvoor een uitvaart bijgewoond verzorgd door haar en dacht dat Jet goed bij ons zou passen. Een gouden aanbeveling bleek achteraf!

Wij hebben Jet Verberne gebeld en een afspraak gemaakt om met ons te komen praten. Het klikte meteen en er werd goed besproken wat wij van elkaar verwachten: Jet over haar manier van werken en wat wij van haar kunnen verwachten en wij van onze kant wat onze wensen e.d. waren. Al gauw bleek dat het echt “maatwerk” werd en dat gaf ons een heel gerust gevoel. Jet gaf ons het gevoel dat wij er op konden vertrouwen dat we ons in zo’n gevoelige, verdrietige en vaak zware periode, geen zorgen hoefden te maken over de avondwake en begrafenis. Dat zou gebeuren op een manier die bij ons paste.

Door de offerte die Jet vooraf maakte werden ook de onkosten goed in de hand gehouden.

Jet is heel creatief en heeft een heel mooie en toepasselijke rouwbrief ontworpen, waar héél veel positieve reacties op zijn gekomen. Daarnaast is Jet secuur en met een heel goed inlevingsvermogen. Op geen enkel moment voelden wij ons iets opgedrongen door haar.


Wij wilden, mede vanuit ons RK geloof, een eenvoudige avondwake en traditionele begrafenis. Met veel respect is hieraan door haar invulling gegeven. Er waren heel veel mensen naar beide diensten gekomen. Maar alles is vlekkeloos verlopen. Jet had alles heel goed doorgesproken met ons, de pastoor, het koor, de voorgangers van de avondwake, de zaal voor de koffietafel, kortom met alle betrokkenen. Alles was tot in de details verzorgd.


Dat goede gevoel wat we vooraf hadden, hebben we nog steeds. En de vele, vele mooie reacties op de avondwake en begrafenis van Bèr versterkten dat gevoel.

Niet iedereen krijgt de tijd of kan de kracht opbrengen om vooraf de begrafenis te regelen. Maar wij kunnen alleen maar zeggen: probeer het wél te doen. Doodgaan hoort bij het leven. Wij zijn alleen maar dankbaar dat wij samen met Jet ook deze laatste levensfase hebben kunnen invullen.

Familie Linders-Lijen

Mei 2015

Lieve, lieve Jet,

Wellicht geen 1000, maar dan toch zeker 250 X dank!

Werkelijk ieder familielid of iedere vriend, kennis of belangstellende bij het afscheid heeft me aangesproken over jou als woorddienstbegeleider.

Mijn broers zijn, ondanks dat ik het steeds tegen spreek, nog steeds van mening dat jij onze lieve nicht al vanaf haar vroegste jeugd kent en haar daarom zo goed kon typeren.

Ik ben zo trots op jou!

Namens de naasten en mijn familie dank ik je voor de bewonderenswaardige wijze waarop jij de familie begeleid en gesteund hebt en de dienst bent voorgegaan.

Groetjes Peet.


Peter Coorens

uitvaartverzorger coöperatie DELA

8 mei 2015

Hoi Jet, ik wist niet of ik een berichtje moest schrijven...

Jij heb de uitvaart van mijn oma verzorgd: Maria Hobus-Driessens.

Graag wilde ik je nogmaals bedanken dat ik van jou de kans heb gekregen om te doen wat ik die dag heb gedaan.

Heb het er nog erg moeilijk mee en zit hier met tranen in m'n ogen. Bedankt dat je er was voor mij maar ook voor mijn familie!


Liefs Judith

12 april 2015

Lieve Jet, t is vandaag n jaar geleden dat mama overleden is, zo fijn dat jij r toen was, t is n bijzondere week geworden met n prachig afscheid mede dankzij jou, nogmaals bedankt lieverd jij bent n schat.

Liefs en groetjes ook van Laurens xx

Josje

Hallo Jet

De “rust” begint nu eindelijk te komen, maar alles is nog heel moeilijk. Het afscheid dat Jet voor ons geregeld heeft is hartverwarmend geweest, ze was heen hele steun voor ons.

De dingen zoals Jet ze verwoord kun je zelf moeilijk, het was heerlijk dat je je daar niet druk om hoefde te maken.

Jet dank je wel voor alles.

lieve groetjes Dorothe en Sjef.

Lieve Jet,

Wilde je nog persoonlijk van Harte bedanken

voor jouw respectvolle en compassievolle begeleiding,

tijdens het heengaan van onze Allerliefste Moeder, Ria Klinkers.

Alles was tot in de puntjes geregeld, op een Waardige wijze.

Zal je hier voor altijd..... Dankbaar voor zijn.

Nu weer terug in mijn geliefde Zuid Frankrijk.

Maar mijn gevoel is anders, alsof iets is afgesneden.

Maar ik draag Mamme diep in mijn Hart,

en

ze loopt met ons mee door ons Leven.